Cuvânt Înainte

"M-a posedat intenţia de a împrumuta vorbelor însuşiri materiale, aşa încât unele să miroasă, unele să supere pupila prin scânteiere, altele să fie pipăibile, dure. Toată viaţa am avut un ideal, dar neavând instalaţiile necesare, am ales materialul vagabond al cuvintelor date."

miercuri, 27 martie 2013

“Poate că iubirea e atunci când, după ce ai stins lumina la baie și ți-ai văzut ochii obosiți în oglindă, alți ochi îi privesc pe ai tăi de undeva din întunericul apropiat. Și ești împăcat cu asta și nu mai tânjești după nimic altceva. Poate că iubirea e când nu-ți mai ești ție în oglindă."

Cea mai mare satisfactie ar putea fi sa existi langa cineva, sa ii ghicesti toate miscarile- sa incerci sa il cunosti atat de bine incat sa te identifici cu el, sa fii topita in totalitate dupa acest om, si tot ceea ce face el, si vocea lui, si literele, si mai ales, imaginile si starile care le creeaza sa se proiecteze in tine. Caldura lui sa se topeasca pe tine, prin interior, si tu sa te dezgheti si ochii sa iti clipeasca repede pana ce raman inchisi, si tot ce vrei este sa ramai asa, cu dorinta de a-i ingheta trupul langa tine, strans lipit.